Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Prezentandu-se cat se poate de impunator si semanand mult cu un veritabil Batmobile fabricat de japonezi, aceasta masina a fost adusa in fata publicului pentru prima oara in Anglia, la Goodwood Festival of Speed. Insa ea este de fapt un model ce isi trage originea din legendarul simulator Gran Turismo, inginerii de la Nissan lucrand in colaborare ei la aceasta realizare.

A fost vorba de o echipa de entuziasti de la Nissan Design Europe din Londra, lor li s-a permis sa treaca la fapte in ceea ce priveste aducerea la viata a acestei masini, datorita talentului lor, dedicatiei si efortului pe care l-au depus.

Disponibila atat in varianta gri metalizat cat si in rosu mate, impresionantul model a acaparat instant atentia tuturor fanilor brandului, avand mare succes inca de la debut. Insa nici specificatiile tehnice si nici pretul nu sunt deocamdata cunoscute.

002-nissan-vision-gran-turismo-tokyo-1 003-nissan-vision-gran-turismo-tokyo-1 005-nissan-vision-gran-turismo-tokyo-1 006-nissan-vision-gran-turismo-tokyo-1 007-nissan-vision-gran-turismo-tokyo-1

Lasă un comentariu

58 ÷ = 58

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare