Motocicleta Batman

Motocicleta Batman

Game Over Cycles este un magazin din Polonia ce s-a specializat pe restaurarea si personalizarea motocicletelor si a masinilor de epoca, iar aceasta motocicleta Batman este una din excentricitatile pe care le-a realizat in ultima vreme.

Lucrul la ea inca nu este 100% gata, motocicleta avand inca nevoie de retusuri finale inainte de a fi lansata oficial, insa se observa limpede talentul creatorilor sai, care au facut o treaba minunata, reusind sa creeze un autovehicul cu trei roti numai bun pentru un film Batman. Expertii sustin ca rezultatul final va incorpora aripi noi si suspensii imbunatatite, insa le e greu in acest moment sa fie absolut siguri referitor la forma decisiva pe care aceasta realizare o va avea.

Sursa: likecool.com

Custom-Batman-Bike-by-Game-Over-Cycles-1 Custom-Batman-Bike-by-Game-Over-Cycles-2 Custom-Batman-Bike-by-Game-Over-Cycles-2 (1) Custom-Batman-Bike-by-Game-Over-Cycles-3 Custom-Batman-Bike-by-Game-Over-Cycles-4 Custom-Batman-Bike-by-Game-Over-Cycles-5 Custom-Batman-Bike-by-Game-Over-Cycles-6

Lasă un comentariu

× 1 = 10

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare