Mansory Lamborghini Aventador SV

Mansory Lamborghini Aventador SV

Cei de la Mansory au spart limitele extravagantei cu aceasta realizare exclusivista, un Aventador SV creat la comanda pentru un client foarte special: multi-miliardarul James Stunt – dealer de arta londonez.

Intitulat Lamborghini Aventador 750-4 Superveloce Mansory J.S. 1 Edition, are la baza super-performantul model Lamborghini Aventador 750-4 Superveloce, insa puterea motorului a fost sporita de la 740 la 819 cai putere. Oficialii Mansory sustin ca datorita acestui „tratament cu anabolizante”, modelul lor este capabil sa accelereze in 2,7 secunde pana la 100 km/h. Intreaga caroserie a fost construita din fibra de carbon, iar spolierul din spate a fost inlocuit cu unul mai masiv, pentru a spori aerodinamica.

Mansory-reveals-oneoff-819bhp-Lamborghini-Aventador-1 Mansory-reveals-oneoff-819bhp-Lamborghini-Aventador-2 Mansory-reveals-oneoff-819bhp-Lamborghini-Aventador-3 Mansory-reveals-oneoff-819bhp-Lamborghini-Aventador-4 Mansory-reveals-oneoff-819bhp-Lamborghini-Aventador-5 Mansory-reveals-oneoff-819bhp-Lamborghini-Aventador-6 Mansory-reveals-oneoff-819bhp-Lamborghini-Aventador-7

Lasă un comentariu

10 × 1 =

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare