Lincoln Continental

Lincoln Continental

Lux, sarm, prestigiu si eleganta – cam acestea ar fi atributele cu care Lincoln isi delecteaza si isi rasfata clientii, iar noul Continental, prezentat recent la Expozitia Detroit Auto nu face exceptie de la regula. Fiind un sedan cu totul aparte, rafinat ca si imagine si design, si caracterizat de critici ca fiind puternic si senin putem conchide ca aduce un aer proaspat in piata suprasaturata din ziua de azi. Interiorul a fost dotat cu lumini multiple si cu un sistem electronic modern de comanda. Tehnic vorbind, dispune de un motor de 3 litri V6 twin-turbo care produce 400 CP ce conduce rotile din fata printr-o transmisie automata cu 6 viteze. Optional masina poate fi dotata cu tractiune integrala, pentru motorul de 3,7 litri V6 cu aspiratie naturala. De asemenea, se poate alege un propulsor V6 de 2,7 litri dotat cu turbocompresor. Acestea doua din urma vor fi combinate cu transmisia automata de 6 viteze.

Preconizat sa fie lansat doar in toamna acestui an, pretul se estimeaza a incepe de la 50.000 dolari, iar toate exemplarele ce vor fi vandute in America de Nord vor fi asamblate la Flat Rock, Michigan.

14-2017-lincoln-continental-detroit-1 08-2017-lincoln-continental-detroit-1 07-2017-lincoln-continental-detroit-1 02-2017-lincoln-continental-detroit-1 01-2017-lincoln-continental-detroit-1

Lasă un comentariu

÷ 1 = 5

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare