Land Rover Defender Tweaked Spectre Edition

Land Rover Defender Tweaked Spectre Edition

Masina in cauza este o replica perfecta a vehiculului utilizat in ultimul film cu James Bond – Spectre.

A fost creat de catre o echipa de specialisti de la tweaked Automotive – o companie cu sediul in Londra, ce se axeaza pe modificari si tuning profesionist.

Acest Mand Rover detine un motor turbodiesel cu 4 cilindri ce produce 165 cai putere si cuplu de 361 Nm. Caroseria a fost realizata cu absolut toate elementele ce apar in mai-sus mentionatul film, expertii asigurandu-se ca totul este facut ca la carte. Disponibil in variantele Defender 90 sau 110, masina se poate comanda direct de la firma.

land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-2 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-3 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-4 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-5 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-6 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-7 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-8 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-9 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-10 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-11 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-12 land-rover-defender-tweaked-spectre-edition-13

 

Lasă un comentariu

50 ÷ 5 =

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare