Icona Vulcano

Icona Vulcano

Icona Vulcano este prima masina din lume construita din titaniu si fibra de carbon. Aspectul exterior ne duce cu gandul la o combinatie de Toyota Supra cu Bertone Mantide, iar liniile caroseriei par inspirate din punct de vedere stilistic din Ferrari 599 GTB Fiorano.

Sculptarea sasiului a durat nu mai putin de 1000 de ore, sporind exclusivitatea abordarii estetice. Din punct de vedere tehnic, Icona Vulcano detine un motor V8 dotat cu supercompresor care e capabil de 670 cai putere, gratie carora masina reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 2,8 secunde.

Stabilind un nou standard in domeniul hypercars-urilor, Icona Vulcano debordeaza de pasiune italieneasca si va reprezinta cu siguranta o amenintare pentru toate masinile sport de ultima generatie.

Sursa: likecool.com

The-Icona-Vulcano-Is-the-World-s-First-Titanium-1 The-Icona-Vulcano-Is-the-World-s-First-Titanium-2 The-Icona-Vulcano-Is-the-World-s-First-Titanium-3 The-Icona-Vulcano-Is-the-World-s-First-Titanium-4 The-Icona-Vulcano-Is-the-World-s-First-Titanium-5 The-Icona-Vulcano-Is-the-World-s-First-Titanium-6

Lasă un comentariu

15 ÷ = 5

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare