GTA Spano

GTA Spano

Fiind o masina construita de spanioli, fapt destul de surprinzator intrucat aceasta tara nu are mare traditie sau experienta in acest domeniu, modelul Spano a dovedit totusi ca poate concura cu multe dintre supermasinile actuale din toate colturile lumii.

A fost lansata in mai multe versiuni de-a lungul anilor, iar aceasta ultima revizie – construita manual in 2015 de catre ingineri experimentati in Valencia – detine un motor V10 twin-turbo care produce 925 CP si un cuplu de 899 Nm, iar optiunile referitoare la transmisie includ atat una automata cu 7 viteze secventiale, cat si una manuala cu aceleasi caracteristici. Datorita acestor dotari tehnice impresionante, bolidul spaniol e capabil de o acceleratie de doar 2,9 secunde de la 0 la 100 km/h si o viteza maxima de 370 km/h.

Interiorul nu aduce multe noutati fata de modelele precedente, fiind in mare parte realizat din fibra de carbon si piele, insa calitatea predomina si nu dezamageste. Cam de acelasi calibru este si pretul, deoarece se invarte pe la 790.000 de dolari.

03-4-gta-spano-innovation-and-technology SpaniaGTA7 03-3-gta-spano-interior-design 03-2-gta-spano-exterior-design

Lasă un comentariu

4 × = 36

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare