Autocamp – un parc de rulote cu adevarat special

Autocamp – un parc de rulote cu adevarat special

Printre ultimele inovatii mai traznite, dar foarte reusite se numara si acest parc de rulote cu adevarat special, situat in padurea Redwood, ce ofera amatorilor de raritati un motiv de bucurie si o sursa aparte de delectare.

In interior, rulotele sunt cat se poate de moderne si de confortabile, fiind dotate cu toate accesoriile de ultima generatie necesare stilului de viata al cetateanului contemporan. Nu lipsesc baile cu cazi de dimensiuni mari, inspirate din saune si jacuzzi, prosoape de cea mai buna calitate, si produsele de toaleta Malin si Goetz. Paturile sunt mari, pufoase, iar grilurile si accesoriile adiacente completeaza o panorama incitanta si atragatoare, ce imbie pe oricine sa considere acest resort drept o optiune in agenda loisir-urilor.

autocamp-2 autocamp-3 autocamp-4 autocamp-5 autocamp-6 autocamp-7 autocamp-8 autocamp-9 autocamp-10 autocamp-11 autocamp-12 autocamp-13 autocamp-14 autocamp-15 autocamp-16 autocamp-17 autocamp-18 autocamp-19 autocamp-20 autocamp-21 autocamp-22 autocamp-23

 

Lasă un comentariu

8 ÷ 4 =

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare