Auto Testat – site de anunturi cu masini second in Oradea testate si inmatriculate!

masini second oradea

Auto Bara & Co, agentul si reparatorul autorizat al Grupului Renault în Oradea, Judetul Bihor pentru marcile Dacia, Renault, Nissan lanseaza astazi, 3 septembrie, site-ul Auto Testat, dedicat activitatii de comercializare a masinilor second. Site-ul are un format modern si usor de accesat de pe orice desktop, tableta sau smartphone.

Masinile second pot fi achizitionate cash sau prin finantare (leasing, credit). Acestea sunt cu reviziile la zi si contra-cost pot beneficia de 12 luni garantie si/sau garantie extinsa.

Auto Bara & Co comercializeaza autoturisme rulate cu istoric de service la zi, in tara sau UE, lucru care ofera incredere potentialilor clienti.

masina second Oradea
Autoturismele de ocazie beneficiaza de un “showroom” modern, aflat in Oradea pe Sos. Borsului nr. 22 D spatele concesiunii Dacia & Renault Nissan. La cerere, masinile achizitionate de pe Auto Testat se pot transporta GRATUIT, pe platforma, în orasul de resedinta al clientului. Autotestat.ro reprezinta un dealer de încredere pentru masina dvs. de ocazie!

Auto Bara & Co, agentul si reparatorul autorizat al Grupului Renault în Bihor pentru marcile Dacia, Renault Nissan are o experienta de peste 30 ani în domeniul auto, fiind una dintre cele mai puternice reprezentante din judetul Bihor.

Daca in luna mai Auto Bara & Co a inaugurat noul “showroom” Nissan, la cele mai inalte standarde de imagine si calitate ale Nissan, astazi vine cu un nou produs “autovehicule de ocazie”, produs care cuprinde toate marcile.

In incinta “showroom-ului” de vehicule ocazii puteti descoperi peste 20 de modele de masini “second”.

Lasă un comentariu

19 ÷ = 19

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare