Acura RLX

Acura RLX

Oficialii Acura au depus eforturi mari pentru ca noua masina sa fie ceva cat mai special, rezultatul concretizandu-se intr-un sedan destul de incapator, ce imbina utilitatea si comfortul cu eficienta si practicabilitatea zilnica. Versiunea pentru acest an a lui RLX este o reusita din multe puncte de vedere, masina detinand multe din ingredientele de succes care au facut din Acura o companie de incredere de-a lungul anilor. La capitolul tehnic avem parte de un motor V6 hibridizat, cu tractiune pe puntea fata, in timp ce un diferential electric insufletit de doua motoare trimite cai putere la rotile din spate, recreand astfel in mod digital mult dorita tractiune botezata „Super Handling All-Wheel Drive”.

Versiunea non-hibrid este oferita in doar 3 pachete pentru 2016: RLX cu navigatie, RLX cu pachet tehnologic si RLX cu pachet avansat, insa toate beneficiaza de AcuraLink Communication System si de Aha Streaming-audio Interface, dotari de invidiat gratie acuratetei de care sunt capabile. Una peste alta, acest RLX nu-si va dezamagi adeptii, ba chiar ar putea pune pe ganduri concurenta datorita pretului relativ accesibil: intre 50.000 si 60.000 de dolari.

2016-rlx-exterior-sport-hybrid-sh-awd-in-pomegranate-pearl-taillight-closeup 2016-rlx-exterior-sport-hybrid-sh-awd-in-slate-silver-metallic-blue-streaks-3 2016-rlx-exterior-sport-hybrid-sh-awd-with-advance-package-in-crystal-black-pearl-shoreline-10 2016-rlx-exterior-sport-hybrid-sh-awd-with-advance-package-in-slate-silver-metallic-brown-building-1 2016-rlx-exterior-with-advance-package-in-graphite-luster-metallic-white-brick-wall-9 2016-rlx-exterior-with-advance-package-in-slate-silver-metallic-ceiling-beams-8 2016-rlx-interior-with-technology-package-with-seacoast-interior-from-d-rear-door 2016-rlx-interior-with-technology-package-with-seacoast-interior-from-p-buck

 

Lasă un comentariu

1 × 1 =

Comentarii Facebook

Autentificare

Mi-am uitat parola

Autentificare Crează un cont

Înregistrare Autentificare